Web Analytics Made Easy - Statcounter

رفائی با بیان اینکه ترویج فرهنگ رضوی وظیفه همه نهادهای اجتماعی و فرهنگی کشور است، گفت: بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع) با تمام توان خود به ترویج فرهنگ رضوی پرداخته است و ما در بنیاد تصمیم داریم که به ویژگی های بنیادی و کارهای پژوهشی بیشتر بپردازیم.

«سیدجواد رفائی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند اظهار داشت: ما به کمک زبان هنر می توانیم آثار و گفتمان اهل بیت علیهم السلام را به مردم برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور فرهنگی و هنری بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام به هدف از برگزاری جشنواره رضوی اشاره کرد و گفت: هدف این است که آثار مربوط به امام رضا علیه السلام در زمینه های مختلف از جمله معارف، اخلاق و سبک زندگی را به مردم برسانیم و بهترین راه برای این کار پرداختن و توجه به هنر است و هر یک از بخش های جشنواره از جمله خوشنویسی و موسیقی می توانند وظیفه خود را در این خصوص انجام دهند.

 

به گفته وی، آثار رسیده و منتخب جشنواره ملی خوشنویسی رضوی و تاثیر آن بر جامعه را بررسی خواهیم کرد اگر اثر مثبت گذاشته باشد برگزاری این جشنواره استمرار خواهد داشت.

 

رفائی با توجه به اینکه ترویج فرهنگ رضوی تنها بر عهده بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه السلام نیست، ادامه داد: ترویج این فرهنگ باارزش وظیفه تمامی نهادهای اجتماعی و فرهنگی کشور است و ما معتقدیم که آموزه های اسلامی؛ انسان ساز است و بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه السلام تنها قسمتی از مسیر ترویج فرهنگ رضوی را در جامعه به عهده دارد.

 

مشاور فرهنگی و هنری بنیاد بین المللی امام رضا علیه السلام در ادامه بیان کرد: بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه السلام با تمام توان خود به ترویج فرهنگ رضوی پرداخته است و کارهای مهمی را در این زمینه برگزار می کند و خواهد کرد.

 

وی با اشاره به اینکه خوشنویسی فراز و فرودهای بسیاری داشته است، ادامه داد: امروزه متاسفانه مشاهده می کنیم که والدین به دنبال این نیستند که فرزندانشان خط خوشی داشته باشند و کمتر به هنر خوشنویسی توجه دارند و متاسفانه در جامعه خوشنویسی در جامعه کمرنگ شده است.

 

رفائی با بیان اینکه هنرمندان بخش خوشنویسی باید قدر این هنر را بدانند، افزود: هنرمندان فعال در بخش خوشنویسی بدانند که این هنر یک هنر قدسی است و باید آن چه می نویسد از دل آنان بر آمده باشد تا بر دل مخاطبان نیز بنشیند.

 

مشاور فرهنگی و هنری بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه السلام در پایان به مهم ترین برنامه های این بنیاد اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های ما در بنیاد این است که به ویژگی های بنیادی و کارهای فرهنگی و پژوهشی توجه ویژه ای داشته باشیم و در این راستا از تولید آثار تکراری نیز جلوگیری خواهیم کرد.

پایان پیام/573

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد بودجه بنیاد بین المللی امام رضا ع جشنواره رضوی هنرمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۳۷۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نکوداشت چهره برجسته فرهنگ و ادب کشور «استاد جواد محقق» در همدان
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • شهادت امام جعفر صادق (ع) ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تسلیت
  • (عکس) آتش‌سوزی مهیب در امام‌زاده ابراهیم شفت
  • مسجد و مدارس در روز شهادت امام صادق (ع) به هم می‌پیوندند
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • لزوم توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی