Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون اجرایی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) گفت: مایه خرسندی و سربلندی است که امروز هر کجا به نام امام رضا(ع) جشنواره‌ و رویدادی برگزار شده است، فرهنگ و هنر توسعه پیدا کرده است. 

فرشید فلاح که ظهر امروز 28 آذر ماه در اختتامیه «نهمین جشنواره ملی عکس رضوی» سخن می‌گفت، با بیان این مطلب اظهار کرد: نفس برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری به نام مبارک امام رضا(ع) بر این اساس طراحی شده بود که هنر و فرهنگ در خدمت ترویج شعائر و معارف رضوی قرار گیرد و مایه خرسندی و سربلندی است که امروز اعلام کنیم هر کجا به نام امام رضا(ع) جشنواره‌ و رویدادی برگزار شده است، فرهنگ و هنر توسعه پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: جشنواره داستان رضوی در ارتقای داستان‌نویسی ایران و جشنواره شعر رضوی در بالاتر بردن سطح کیفی و گسترش کمی شعر موثر و بلکه پیشتاز گشته‌اند و در همه رشته‌ها و جشنواره‌ها این ادعا قابل تکرار است. 

معاون اجرایی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) تصریح کرد: واقعیت این است که به دلیل وجود بارگاه رضوی در مشهد، مشهد باید خاستگاه و پایگاه تمام فعالیت‌های فرهنگی و هنری مربوط به امام هشتم، حضرت علی‌بن موسی‌الرضا(ع) باشد؛ ولی انتشار این نور معنویت در سراسر کشور و سهیم کردن همه مردم ایران و هنرمندان کشور در بهره‌گیری از این چشمه زلال معرفت ایجاب می‌کند، هر فعالیت در استانی برگزار شود و هر استان میزبان عنوان و طیفی از جامعه فرهنگی و هنری باشد. 

فلاح خاطرنشان کرد: بنیاد امام رضا(ع) برای سال 99، در کنار همه فعالیت‌های دیگر خود در عرصه تولید، 15 عنوان برنامه فرهنگی و پژوهشی در 15 استان کشور و 17 عنوان جشنواره و رویداد هنری را در 17 نقطه دیگر با همکاری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار خواهد کرد. 

وی افزود: رویکرد ما در سال آینده توجه به تولیدات فرهنگی و هنری برای ارائه آثار و محتوا در فضای مجاز ی و فضاهای تبلیغات شهری است. 

معاون اجرایی بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) با بیان این‌که جشنواره‌ها با میزان کیفیت آثار تولیدی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت، عنوان کرد: وجه تلاش ما این است که جشنواره‌هایی که نیاز به نوآوری و بازآفرینی دارند، به مشهد بیایند و در سطح و کیفیت مناسب یکی دو دوره برگزار تا ان‌شاءاللّه همکارانمان در سایر استان‌ها از افتادن در ورطه تکرار و رکود فاصله بگیرند؛ همانطور که در سال قبل جشنواره تئاتر کودک و نوجوان به شایستگی در خراسان و مشهد برگزار شد. 

فلاح گفت: جا دارد با احترام به همه پیشکسوتان هنر عکاسی از احمد خادم‌الحسینی یاد کرده و نسل نوی عکاسان مشهدی و خراسانی را که کماکان جلودار توسعه هنر عکاسی در کشور محسوب می‌شوند، را ستایش کرد. 

وی همچنین اظهار کرد: بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) از استمرار برگزاری جشنواره عکس رضوی برای سال 99 در مشهد مقدس حمایت خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری مشهد جشنواره عکس رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۷۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خراسان رضوی گفت:کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی که در سال ۱۳۹۰ مقام اول جشنواره بین المللی امام رضا( ع) ار کسب کرده است پس از ۲ سال و ۹ماه تلاش بی وقفه به زبان پشتو ترجمه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،حجت الاسلام علی باقری در آیین رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی اظهارداشت: توسط دکتر مجید خالق نیا ؛ پژوهش و نگارش شده است و این کتاب در چهارمین جشنواره گزینش کتاب سال جشنواره بین المللی امام رضا ( ع) در سال 1390 مقام نخست را بین نویسندگانی از 29 کشور جهان از جمله انگلیس، فرانسه، روسیه، هند و بین287 کتاب رسیده به جشنواره به خود اختصاص داده است.

باقری ادامه داد : این کتاب با محوریت جنبش های علویان و تاثیر آن در هجرت امام رضا (ع) از مدینه به مرو ؛ بویژه تاریخ مهم قرن یک و دو هجری نگارش شده است و هم اکنون جهت استفاده و بهره برداری بیشتر به زبان پشتو ترجمه شده است .

حجت الاسلام و المسلمین حجت گنابادی نژاد، معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی نیز اظهارداشت: یکی از وظایف شیعیان در عصر حاضر، اشاعه برکات اهل بیت (ع) در دنیا است. امروز اگر ایران سرآمد معرفت دینی در دنیا است و بشریت را به منطق عقلانیت دینی دعوت می‌کند، این از اندیشه و تفکر امام رضا (ع) است.

وی ادامه داد: امروز هزینه سنگینی که دنیا می‌پردازد و جنایت‌هایی که در غزه می‌شود، باعث آگاهی دانشجویان جهان شده است و ما باید به دنبال نهضت ترجمه باشیم .

مجید خالق نیا، نویسنده کتاب برتر رضوی نیز گفت: تا به امروز در راستای توسعه تبیین فرهنگ رضوی و ترجمه کتاب های شاخص در فرهنگ رضوی و بویژه کشورهای پشتو زبان، کتاب فاخری ترجمه نشده است و به همین دلیل این کتاب در دستور ترجمه قرار گرفت.

وی ادامه داد: مترجم کتاب دکتر هاشمی است که پیش تر نیز کتاب هایی از استاد شهید مرتضی مطهری و در حوزه حضرت سید الشهدا نیز ترجمه کرده است و از سال 1400 به مدت 2سال و 9ماه روی ترجمه  این کتاب وقت گذاشته است و  ترجمه کامل کتاب به همت مولف در شهر هرات افغانستان چاپ و منتشر شده است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • نهضت ترجمه اشعار فارسی به عربی در خوزستان
  • جزییات جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان
  • محفل شعر ارادت رضوی در دزفول برگزار شد
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • ارسال ۱۵۰۰ اثر به جشنواره روستایی رضوی
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • همدان میزبان جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی می شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود