Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون واحد برادران بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) خراسان رضوی گفت: اکنون قوی‌ترین گفتمان در دنیا، گفتمان اعتقاد به منجی است.

حجت‌الاسلام سید صادق علمداری در نشست خبری ویژه برنامه روایت کربلا به زبان کودکان که ظهر امروز در محل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) برگزار شد، اظهار کرد: یکی از حساس‌ترین مباحث ارزشی و اعتقادی، به دلیل جذابیت بسیار بالایی که دارد و به‌روز بودن و جدی بودن آن، موضوع مهدویت، امام زمان(عج) و منجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 آمدن منجی وعده داده شده و در مکاتب و ادیان مختلف به آن پرداخته شده و در اسلام نیز به صورت ویژه به آن پرداخته شده است.

وی افزود: در آیات قرآن، به صورت مستقیم و غیرمستقیم ۳۰۰ آیه وجود دارد که به موضوع مهدویت پرداخته شده و در روایات نیز به نقلی تا ۵۶۰۰ روایت مهدوی وجود دارد که این‌ها نشان‌دهنده ظرفیت عظیمی است که این موضوع دارد و کارهای بسیار زیادی که باید در این زمینه صورت بگیرد.

معاون واحد برادران بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) خراسان رضوی تصریح کرد: در بعضی از کشورهای غربی کمپ‌هایی وجود دارد که ویژه کودکان و نوجوانان است و در کمپ‌ها پیرامون منجی، آخرالزمان، دعا برای منجی و کارهایی که برای این موضوع می‌توان انجام داد، برنامه‌هایی برگزار می‌شود.

علمداری خاطرنشان کرد: در کشور ما که با عنوان انقلاب اسلامی مزین شده است، یکی از کارهایی که به صورت جدی و علمی، لازم است تخصصی بر روی آن کار شود، مباحث پیرامون مهدویت و امام زمان(عج) است که در کنار مسائل احساسی زیبایی که در زمینه مهدویت وجود دارد، انتظار ما انتظار عالمانه‌ای باشد و به صورت جدی در حوزه مهدویت باید کار شود.

وی در خصوص نحوه تاسیس مرکز مهدویت بیان کرد: یکی از شخصیت‌های بسیار اثرگذار در تاسیس مرکز تخصصی مهدویت، حجت‌الاسلام قرائتی بود که در سال ۱۳۷۰ طبق نامه‌ای به مقام معظم رهبری گفتند که ما در ایران اسلامی به صورت جدی نیاز به کار در زمینه مهدویت به صورت عالمانه داریم و در این زمینه کار کارشناسی لازم است، اگر اجازه دهید چنین مجموعه‌ای تاسیس شود. مقام معظم رهبری در جواب می‌گویند ان‌شاءالله مبارک باشد و با این عنوان شروع کار را تایید می‌کنند.

معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) خراسان رضوی افزود: ۲ سال پس از آن در قم انتشارات مرکز تخصصی مهدویت تاسیس می‌شود که این انتشارات تاکنون به همت دانش‌پژوهان، مربیان و اساتیدی که در دوره‌های آموزشی شرکت کرده‌اند و فعالیت داشته‌اند بیش از ۶۰۰ عنوان اثر تولید کرده که ۳۰۰ عنوان آن درحال گردش است و در نقاط مختلف کشور از آن‌ها استفاده می‌شود.

علمداری ادامه داد: چون نیاز بود که کار شبکه‌ای به صورت مستقیم در کشور صورت بگیرد، مرکز تخصصی مهدویت مجموعه دیگری را در تهران، با عنوان بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) که کارهای ستادی را عهده‌دار است، ایجاد کرد. این بنیاد فرهنگی زیرمجموعه‌های مختلفی را در استان‌ها و شهرستان‌ها ایجاد کرد و بیش از ۳۰ شعبه در استان‌های مختلف وجود دارد که یکی از آن‌ها استان خراسان رضوی است، بعضی از استان‌ها مانند فارس تمام شهرستان‌های‌شان را پوشش دادند و بعضی استان‌ها نیز مانند خراسان رضوی برخی شهرستان‌ها را پوشش داده‌اند.

وی تشریح کرد: شبکه اساتید بسیار خوبی تشکیل شده و از سال ۱۳۸۶ در مشهد بیش از ۲۰۰۰ نفر خانم و آقا دوره‌های تربیت مربی دیده‌اند که از حوزویان و دانشجویان در رشته‌های معارف و علوم انسانی بوده‌اند. در حال حاضر از همین اساتید در مجموعه‌های مختلف و نهادهای مردمی استفاده می‌شود.

معاون بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(عج) خراسان رضوی گفت: هر تفکر و باور ارزشمندی در معرض خطرات و آسیب‌هایی است، همان‌طور که یک باغ دارای میوه‌های خوب در معرض آسیب است و اگر باغبان آسیب‌شناسی نکند، گاهی کل محصول او از بین خواهد رفت. در حوزه مهدویت، امام زمان(عج) و منجی، با توجه به گفتمان قدرتمندی که در دنیا دارد، به شدت در معرض آسیب‌هاست و نیاز است که مردم به مرکز و مجموعه‌ای که از نظر علمی زیرساخت قوی دارد، مراجعه کنند. مرکز تخصصی مهدویت و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی(ع) به عنوان مجموعه مرکز در خراسان رضوی به صورت جدی فعالیت می‌کند و شناخته شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حضرت مهدي عج بنیاد فرهنگی حضرت مهدی عج مرکز تخصصی مهدویت خراسان رضوی صورت جدی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۹۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیام طوفان‌الاقصی از غزه آغاز شده اما تداوم آن به صورت جهانی است
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز آغاز شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند