Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-03@00:25:18 GMT

اعلام برنامه های دهه مهدویت ۱۴۰۰ در خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۵۲۶۴۶

اعلام برنامه های دهه مهدویت ۱۴۰۰ در خراسان رضوی

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) خراسان رضوی اسامی روزهای دهه مهدویت را اعلام و از اقدامات متعدد فرهنگی و مهدوی در این ایام خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر موسوی نسب در نشست خبری اعلام برنامه های دهه مهدویت ۱۴۰۰ عنوان کرد: درابتدا امید است که درراستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در بحث تمدن نوین اسلامی در بیانه گام دوم و در تحقق جامعه منتظر گامی مثبت و روبه جلو برداریم چون هویت انقلاب ما ریشه در مبحث مهدویت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همه باید در این ایام کمک و همراه هم باشیم و با مساوات و کمک به یکدیگر از دولتمردان گرفته تا افراد مختلف جامعه، هرکه تاهراندازه ای که توان دارد، سعی کند که هر روز قلب مقدس و نازنین حضرت حجت(عج) را با اعمال خود خوشنود کند.

مدیر بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) خراسان رضوی گفت: در دهه مهدویت که از پنجم شعبان آغاز و تا نیمه شعبان که مصادف با میلاد مبارک حضرت صاحب الزمان(عج) ادامه می یابد برنامه های فرهنگی متعددی اجرا خواهد شد.

وی درخصوص نامگذاری روزهای این دهه ابراز داشت: اولین روز از این دهه که همزمان با میلاد مبارک امام زین العابدین(ع) است به نام دعا معنویت اخلاق و آمادگی برای ظهور نامگذاری شده است. روز پس از آن نیز که آخرین روز سال ۱۳۹۹ است به نام مواسات و همدلی برای ظهور و روز ابتدایی فروردین ۱۴۰۰ به نام ظهور بهار جان و جهان خوانده خواهد شد.

وی افزود: همچنین روزهای دیگر این دهه به ترتیب به معرفت، تربیت نسل منتظر و اضطرار به حجت؛ ولایت فقیه تمدن سازی و آمادگی برای ظهور؛ جوان، تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور؛ سلامت، خانواده سبک زندگی و آمادگی برای ظهور؛ انقلاب اسلامی و زمینه سازی برای ظهور؛ توسل به حضرت ولی عصر وآخرین روز این دهه که همزمان با روز میلاد امام زمان(عج) است به نام مستضعفین، تمدن نوین اسلامی و انتظار جهانی نامگذاری شده است.

حجت الاسلام موسوی نصب یادآور شد: بنیاد فرهنگی حضرت موعود(عج) خراسان رضوی در این ایام برنامه های متعددی را درنظر گرفته است. از جمله این اقدامات اعزام هزار کارشناس مهدویت به نقاط مختلف کشور و برخی از کشورهای دیگر است. البته فعالیت های خارج از کشور با همکاری طلبه های جامعه المصطفی(ص) صورت خواهد گرفت.

وی برنامه ریزی فرهنگی و مهدوی برای ۱۱۰ مسجد در سطح شهر مشهد را از دیگر اقدامات این بنیاد عنوان و اعلام کرد: ۱۰ مسجد از مساجد اصلی مشهد، به عنوان مساجد محوری درنظر گرفته شده و مباحث مهدوی در این مساجد پررنگتر و به همراه برپایی نمایشگاه و عرضه محصولات فرهنگی خواهد بود.

موسوی نسب عنوان کرد: هماهنگی هایی با مرکز صداوسیمای خراسان رضوی صورت گرفته است که در دهه مهدویت، کارشناسان این بنیاد در برنامه های تلویزیونی حضور یافته و مباحث مهدوی را مطرح خواهند کرد.   

وی محله آرایی محلات باهمکاری شهرداری و بسیج در تمام استان، نورافشانی در شب میلاد و احیای شب نیمه شعبان در مساجد و هیئات مذهبی را از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده بیان و تصریح کرد: برای روز نیمه شعبان نیز مراسم جشن باشکوهی را در عرصه میدان شهدای مشهد در نظر گرفته ایم که به صورت حضوری برپا خواهد شد. اما باتوجه به شرایط آن روز و درصورت مخالفت ستاد مقابله با کرونا، این جشن به صورت خودرویی برگزار خواهد گردید.

وی خاطرنشان کرد: افرادی که قادر به شرکت در مجالس نیستند می توانند به این بنیاد اعلام نمایند تا در صورت تمایل آنها کارشناسان بنیاد فرهنگی حضرت موعود(عج) به منازل آنها مراجعه و با حفظ مسایل بهداشتی بتوان مجالس مهدوی را برپا کرد. بدین منظور افراد علاقه مند به پرتال جامع مهدویت به نشانی http://mashhad.mahdaviat.ir/ مراجعه نمایند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عج آمادگی برای ظهور بنیاد فرهنگی حضرت خراسان رضوی دهه مهدویت موعود عج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۲۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت تبلیغی ۵۲۰ مبلغ در ایام شهادت امام صادق(ع) در خراسان جنوبی
  • برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت مقام معلم در شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • تمامی فعالیتهای فرهنگی اتباع اهل سنت باید در چارچوب قوانین و باشد
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز آغاز شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند