Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، عبدالحمید طالبی رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: باید از دو دولت مرد و معلم بزرگ، شهیدان باهنر و رجایی یاد کنیم و امیدواریم همه ما از این اسوه‌های بزرگ که مرد علم و عمل و ساده زیست و جهادی بودند الگو بگیریم.

او به مرور بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در سال ۷۶ پرداخت و افزود: ایشان به اهتمام آموزش قرآن در مدارس، بها دادن به زبان عربی، اهتمام به مسئله پرورشی، احیای مسائل پرورشی برای رشد دیانت و احیا مسائل ارزشی و عبادی و فرهنگی مدارس، تحول در آموزش و پرورش وسند تحول که مهم‌ترین سند تعلیم و تربیت در کشور است، تأکید داشتند که توجه به این نکات رهبری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی ادامه داد: همچنین به فرموده مقام معظم رهبری، آستان قدس رضوی دارای ظرفیت عظیمی است که می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی اثرگذار باشد؛ با این فرمایشات به اهمیت کار آستان قدس رضوی بیشتر پی می‌بریم که تکلیف ما در سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی نسبت به امور علمی و فرهنگی، جریان‌سازی و تبیین و نشر معارف قرآنی و نبوی و ائمه معصومین (ع) بوده و بیش از سایر سازمان‌ها و نهاد‌هایی است که در ساحت‌های دیگر آستان قدس رضوی مشغول وظیفه هستند.

بیشتر بخوانید

ثبت‌نام بیش از ۷ هزار قرآن آموز در دوره‌های آموزشی مهدالرضا (ع) مشهد


بنیاد فرهنگی رضوی نگاه بلند‌مدت و تمدنی دارد

طالبی بیان کرد: بیش از ۳۵ سال است که مجموعه بنیاد فرهنگی رضوی توسط مرحوم آیت‌الله طبسی تولیت فقید آستان قدس تأسیس شده است و این مجموعه با نگاه یک و دو ساله راه اندازی نشده بلکه نگاه تمدنی و بلندی داشته و به عنوان خدمت اجتماعی و کادرسازی به فعالیت مشغول است.

او با بیان اینکه مجموعه‌های علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی از مهدالرضا (ع) گرفته تا دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها در ساحت‌های مختلف آموزشی و پرورشی مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: ما باید با ایجاد تحول، الگویی برای سایر مدارس در سطح کشور باشیم.

به گفته طالبی تغییر در مشهد و به‌ویژه در آستان قدس رضوی کار بسیار دشواری است و از همین رو ما باید با اهداف و سیاست‌هایی که آستان قدس رضوی ابلاغ کرده و با بیانیه گام دوم انقلاب و سند تحول بروز شویم که البته این موضوع یکی از خواسته‌های جامعه نیز به شمار می‌آید.


تربیت باید در کنار پرورش باشد

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی با بیان اینکه تربیت باید در کنار پرورش باشد، تاکید کرد: تربیت و پرورش هر دو باید در کنار هم باشد و نباید نگاه تربیت پررنگ و نگاه پرورشی کم رنگ شود. بنیاد فرهنگی رضوی نیز با پیوند این دو مهم باید با نگاه توسعه‌ای و هدف‌دار در مشهد و مناطق محروم خدمت‌رسانی کند.

 

انتهای پیام//ر.ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آستان قدس رضوی تربیت و پرورش بنیاد فرهنگی رضوی سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی بنیاد فرهنگی رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۶۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دو عنصر علم و فناوری و روحیه معنوی از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه پیروزی وعده صادق و توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های اصیل امام راحل است، مطرح کرد: در طول این مسیر نقش حوزه علمی و دانشی بسیار مهم بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد، عنوان کرد: برای تحقق این هدف نیازمند پیگیری و مطالبه‌گری هستیم.

وی اضافه کرد: با یک فکر و بررسی اساسی باید به یک برنامه دقیق برسیم که چگونه می‌توان روح تمدنی انقلاب اسلامی را در مباحث علمی مختلف جاری کنیم.

آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه اگرچه این یک موضوع پیچیده است، ولی باید گام به گام به سمت آن برویم، خاطرنشان کرد: با این منطق باید در عرصه بین المللی کردن دانشگاه‌های کشور نیز اقداماتی انجام می‌شد.

نقش مهم علم و فناوری در معادلات امروز دنیا

در ابتدای این دیدار، روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا اظهار کرد: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی داشت. یکی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده فناوری.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و افزود: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت. بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود. غرب از این محصول علم برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد، اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

دهقان با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی اظهار کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «مهر» در «فرانچایز ایران»
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • رونمایی از نسخه برگردان روزنامه «ادب» قدیمی‌ترین روزنامه مشهد
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • اعطای جایزه به ۶۲ نفر در شصت‌ودومین جایزه ملی البرز
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی